Johtajakahvila vie hetkeksi muualle leiriarjesta

Johtajakahvila by Tilhi on toiminut jo Roihulla, silloin nimellä Chef Tilhi. Kajolle johtajakahvila on kuitenkin paisunut niin koossa kuin tarjonnassakin. Kahvilasta löytyy niin syömistä kuin juomistakin, aina pizzasta smoothieeseen. Eikä tiloissakaan ole valittamista. Kahvila on sijoittunut kahdelle eri tasolle, ylemmälle alueelle ja rantaan. Molemmilta alueilta löytyy lava, jossa soi livemusiikkia päivittäin. Mikä olisikaan parempaa, kun istahtaa hetkeksi kavereiden kanssa kiireisen leiripäivän jälkeen pizzan ääreelle ja vaihtaa kuulumisia? 

Tunnelma kahvilassa on rento. Musiikki soi ja on hetki aikaa hengähtää. Asiakkaitakin on kahvilaan ilta seitsemän aikaan löytynyt hyvin. Asiakaspaikkojen määräksi kahvilamestari Timo Hupponen arvioi n. 700. Porukkaa siis kyllä mahtuu. Ja porukkaa kahvilassa on riittänytkin: yli 7000 johtajaa on käynyt nauttimassa kahvilan tarjonnasta.   

Johtajakahvilan tekijöillä Timo Hupposella, Atzu Punamäellä, Harri Länsipurolla ja Tommi Nymanilla on hymy herkässä Kuva: Susanna Sillanpää

Aino Mansikkaniemi, Petra Roine ja Miika Sola ovat tulleet kahvilaan tapaamaan toisiaan pestipäivän jälkeen. Muut ovat kahvilassa käyneet aikaisemminkin, Roineelle kerta on ensimmäinen.  

“Pizzoja on tullut pari kertaa testattua, ihan tosi hyviä on ottaen huomioon leiriolosuhteet” kommentoi Sola

Paikka saa kaikilta kolmelta paljon kehuja. 

“Vaikuttaa tosi ihanalle paikalle! Tää on tehty tosi nätiksi ja on kivaa että on livemusiikkia!” kehuu Roine 

Paikalle on löytänyt tiensä myös Minna Savo, Eveliina Virtanen, Outi Riikkanen ja Kati “Kiti” Liikanen. He ovat tulleet paikalle syömään jäätelöä ja myöhemmin vielä vähän kokoustamaan. Paikka on lähellä omaa leiriä ja pestin aikataulut mahdollistavat kahvilassa vierailut. Seurue onkin hyödyntänyt kahvilan palveluja jo monta kertaa. Positiivista palautetta ropisee heiltäkin. 

“Tää on hieno ja tunnelmallinen. Toi rantaterassi on upea ja tänne mahtuu hyvin porukkaa. Myös valikoima on todella kattava” listaa Sola kahvilan hyviä puolia.  

Tämän mittakaavan kahvila keskelle metsää ei kuitenkaan synny tyhjästä, vaan projektia on työstetty, jo puolitoista vuotta. Kahvilamestari haluaakin kiittää kaikkia kahvilan tekijöitä: 

“Täällä on ollut huikeita tekijöitä ollut mukana.. Ollaan jouduttu välillä venymään, mutta kaikki ovat olleet tosi joustavia. Ja hymyissä suin kaikki hoitaa hommansa täällä. Kivaa tehdä hommia tällaisen porukan kanssa täällä.” kiittelee Hupponen.  

Hyvällä fiiliksellä tekeminen näkyykin. Niin asiakkaat, kuin työntekijätkin vaikuttavat oikein hyväntuulisilta. Onneksi on tällaisia tekijöitä, jotta jokainen johtaja pääsee hengähtämään keskellä hektistä leiriarkea! 

Illalla johtajakahvilassa riittää tunnelmaa. Kuva: Susanna Sillanpää

Teksti: Kerttu Kirjalainen 

Kuvat: Susanna Sillanpää