Leirin tunnelmia

Keräsimme leirisuoralla liikkuvilta ihmisiltä lyhyellä kolmen kysymyksen gallupilta tuntemuksia ja ajatuksia KAJO2022-leiristä.

Vastaukset vapaasti suomennettu.

“Leiri on ollut todella mukava, olemme viihtyneet hyvin. Odotamme vielä pääsevämme osallistumaan loppuihin laaksoihin ja aktiviteetteihin, joita leiri tarjoaa. Kritiikkinä ehkä ruuan mauttomuus, varsinkaan lapset eivät tahdo syödä kunnolla.”

Eve, Shirley, Dave

“Leiri on ollut hyvin erilainen, kuin mihin olemme tottuneet kotona, mutta hyvällä tavalla, täällä on kivaa. Täällä on valtavasti ihmisiä ja aktiviteettejä, koskaan ei tule tylsää. Odotamme innolla seuraavia juhlia ja aktiviteettejä, ne ovat leirin paras osa. Ruokailuajat ovat olleet aikaisemmin, kuin mihin olemme tottuneet. Olisi kiva jos jossain olisi paikka, jossa olisi peilejä ja muuta, että voisi laittaa hiukset paremmin.”

Maya, Roei, Tamal

“Ollaan viihdytty tosi hyvin. Odotetaan eniten varmaan sitä, että päästään käymään rauhalaaksossa. Tiskijonot on ehkä kaikkein ärsyttävin asia.”

Helmi, Roosa

“Leiri on ollut aivan mahtava, täällä on mahtava fiilis. Päästään vielä ampumaan jousilla ja tekemään puusta huivimerkki, se kuulostaa tosi kivalta. Kritiikkinä ruoka, se on todella erilaista ja  kaikki ei ole ollut niin hyviä. On myös vaikea toimia, saada apua tai edes löytää paikkoihin kun ei puhu suomea, se on ollut ikävää ja haittaa leirikokemusta.”

Rotem, Hila, Ofek

Leiri on ollut hyvin erilainen kuin kotona, joissain asioissa paljon rennompi suhtautuminen. Jos antaisin omalle ryhmälleni veitsiä tai kirveitä, saisin saman tien vanhemmilta vihaisia puheluita. Organisointi, varsinkin ulkomaalaisten huomioinnissa ei ole kovin hyvää, emme vieläkään tiedä mitä kaikkea voisin tehdä täällä.

Gaya, Nadav